www.CelySvet.cz - recepty online, encyklopedie: pokojové rostliny, psi, kočky, státy
Ředkvičkový salát s vejciVitamínový salát z ředkviček, pažitky a mozzarelly se zálivkou a vaječnou přílohouČas přípravy: 15 min Počet porcí: 4 porce Kalorie: 366 / 1 porce Kalorie: 308 / 100 g Potřebujete potraviny: Mozzarella: 250 g (minimozzarella, okapaná) Vejce: 2 ks (uvařená 8 min natvrdo, oloupaná a nakrájená na čtvrtiny) Pažitka : 6 polévkových lžíc (nasekaná) Ocet: 2 polévkové lžíce Hořčice: 1 kávová lžička Ředkvičky : 2 ks (svazky, omyté, očištěné, rozčtvrcené) Sůl Pepř Potřebujete náčiní: Mísa Mixér Postup přípravy: Krok 1: Okapané kuličky minimozzarelly a nakrájené ředkvičky vložíme do salátové mísy. Krok 2: Příprava zálivky: v mixéru rozmixujeme ocet, hořčici, olej, sůl a pepř. Krok 3: Zálivku nalijeme na salát a promícháme. Nakonec vmícháme nakrájenou pažitku a salát můžeme servírovat na talíře.Každou porci ozdobíme 2 dílky vařeného vejce. Všechny recepty online na www.CelySvet.cz : |