Vyhledávání receptů
Sekce receptu
Zeleninové pokrmy
Předkrmy
Saláty
Studené a teplé polévky
Těstoviny
Rybí pokrmy
Pokrmy z drůbežího masa
Bezmasé pokrmy
Pokrmy z kynutého těsta
Masové pokrmy
Pokrmy z vajec
Studené dezerty
Moučníky
Druh kuchyně
Asijská kuchyně
Vegetariánská kuchyně
Středomořská kuchyně
Evropská kuchyně
Francouzská kuchyně
Česká kuchyně
Mexická kuchyně
Řecká kuchyně
Ruská kuchyně
Obtížnost
Velmi jednoduchý
Jednoduchý
Náročnější
Název:
Čas přípravy:
< 15 min
15-30 min
30-60 min
> 60 min
Kalorie:
< 100
100-250
250 - 500
> 500
Zobrazujeme 49 - 60 z 312 nalezených
Grilovaný mečoun v pomerančích
- mečoun marinovaný v olivovém oleji s česnekem a šťávou z citrusů, grilovaný, podávaný s pomeranči
Rybí pokrmy :
Francouzská kuchyně :
Jednoduchý :
Grilovaný pstruh se smetanovou omáčkou
- Grilovaný pstruh nadívaný okurkou a koprem, servírovný se smetanovou omáčkou
Rybí pokrmy :
Řecká kuchyně :
Náročnější :
Hlávkový salát s vejci
- Hlávkový salát s vejci, opečenými kostkami chleba, parmezánem a olivovým olejem
Saláty :
Středomořská kuchyně :
Velmi jednoduchý :
Houbová polévka s bílým vínem
- Houbová polévka s bílým vínem ,česnekem, cibulí a bylinkami
Studené a teplé polévky :
Evropská kuchyně :
Velmi jednoduchý :
Houstičky s houbovou nádivkou
- Lehký předkrm v podobě pečiva plněného houbovou směsí
Předkrmy :
Česká kuchyně :
Velmi jednoduchý :
Hovězí kýta na červeném víně
- Marinovaná hovězí kýta s omáčkou z kořenové zeleniny, koření, smetany a červeného vína
Masové pokrmy :
Česká kuchyně :
Náročnější :
Hovězí na víně
- Osmažené maso a slanina dušené ve vývaru se zeleninou, ochucené vínem, bylinkmi a rajčatovým protlakem
Masové pokrmy :
Francouzská kuchyně :
Jednoduchý :
Hovězí po francouzsku
- Opečené kousky hovězího masa a bůčku vařené se zeleninou, houbami, bylinkami a červeným vínem
Masové pokrmy :
Francouzská kuchyně :
Náročnější :
Hovězí ragú
- Opečené hovězí plátky dušené s rajčaty, atyčoky a hráškem, s pastou harissa, kořením a rajčatovým protlakem
Masové pokrmy :
Středomořská kuchyně :
Jednoduchý :
Hovězí soté se žampiony
- opékané nudličky ze svíčkové s šalotkou, žampiony a smetanovou omáčkou
Masové pokrmy :
:
Jednoduchý :
Hovězí špízy
- Špízy z větviček rozmarýnu s kousky hovězího masa, bůčku a paprik
Masové pokrmy :
Evropská kuchyně :
Jednoduchý :
Hrachové placičky
- Placičky ze žlutého hrachu s příměsí koření a bylinek, smažené a podávané s jemnou omáčkou se sezamem
Bezmasé pokrmy :
Vegetariánská kuchyně :
Jednoduchý :
: předchozí
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
25...
další :
Recepty a kuchařka online. Rady a tipy při vaření :
Navigace:
A
B
C
Č
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
Ř
S
Š
T
U
V
W
X
Y
Z
Ž
Všechny recepty
Podpořte nás
·
Kontakt
·
Kniha návštěv
·
RoboStav
Copyright (c) 2024 by CELÝSVĚT. Všechna práva vyhrazena!
Kontaktní e-mail: celysvet(zav)email.cz
IQ test online
Recepty online
Hry online
Test Jasnovidce
Výukový slovník English
Svátek má
Alžběta
, zítra
Nikola
Hlavní
Sekce
Zábava
Nástroje
Společnost
Různé
IQ test
Kontakt
Psi
•
Kocky
•
Pokojové rostliny
•
Auta
•
Státy světa
•
Matematika
•
Recepty
•
IQ test
•
IQ test 2
•
Dopravní značky